Våra svenska partners | Xledger Sverige

Våra svenska partners

Ekonomiservicepartners

 

Accountor

 

Accountor  är en partner som sedan 2010 implementerar, supporterar samt utbildar i Xledger för Svenska och Norska bolag. Accountor har flertalet konsulter med mångårig erfarenhet av Xledger och är vana att vara partner till outsourcing av hela eller delar av ekonomiavdelningen.

BDO logo

 

 

BDO är en av Sveriges ledande rådgivnings- och revisionsbyråer med fullservice för såväl små som stora företag. Det innebär att man kan hjälpa till med allt från daglig redovisning och budget till revision, skatt- och affärsrådgivning.

Även internationellt är BDO vältäckande med verksamhet i 160 länder. I Sverige har BDO branschens nöjdaste kunder enligt SKI:s kundnöjdhetsmätningar. BDO jobbar nära kunden och försöker göra det där lilla extra varje dag. BDO blev Xledger-partner 2016.

 

viewledger logo

VIEW Ledger är ett fullserviceföretag som erbjuder tjänster inom ekonomi- och löneoutsourcing, rådgivning och systemimplementation. Koncernen har över 150 anställda och över 2 500 kunder.
VIEW Ledgers konsulter har lång erfarenhet av Xledger och ekonomiserviceverksamheten utförs av auktoriserade redovisningskonsulter där kundens behov står i fokus. VIEW Ledger är sedan 2005 partner med vårt norska systerföretag Xledger AS och sedan 2015 partner med Xledger AB.

PrimeQ Logo

Partner sedan 2013. PrimeQ tillhandahåller auktoriserade redovisningskonsulter och erbjuder tjänster i allt från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer. Implementerar, utbildar och supporterar i Xledger på framför allt den svenska marknaden.  PrimeQ för alltid en nära dialog med sina kunder och skräddarsyr tjänsten utifrån kundernas önskemål och situation. PrimeQ har ett flertal konsulter med lång erfarenhet av Xledger och har stor vana av både stora och små outsourcing-uppdrag.

Prime Q Business solution: Produkten Effectplan, ett planerings- och budgetverktyg, är även integrerad med Xledger