10 fördelar med Xledger | Xledger Sverige

10 fördelar med Xledger

 

Ha koll på verksamheten med XledgerFunderar du på att byta affärssystem? Här är tio anledningar att välja Xledger:

1. Kostnadseffektivt

Automatiserade arbetsprocesser spar både tid och pengar. Manuella processer som bankavstämning och attest är automatiserade.

2. Molnbaserat

Eftersom systemet är molnbaserat är det tillgängligt när som helst och var som helst. Xledger är från början byggt för molnet och drar nytta av alla fördelar med en äkta SaaS-lösning jämfört med äldre system som är överflyttade till molnet

3. Automatiska uppgraderingar

Inga lokala installationer, uppgraderingar eller underhåll för dig som kund. Du arbetar alltid i senaste versionen av systemet. Vi tar ansvar för att leverera en funktion, drift och förvaltning av systemet. Det uppstår inget tvivel om ansvaret.

4. Snabbt och förutsägbart införande

En väsentligt kortare införandetid än traditionella ERP-system. Enkelt att införa ny funktionalitet – du betalar för det du använder. Ingen investering.

5. Alltid översikt och kontroll över verksamheten

Omedelbar tillgång till uppdaterad information med visuellt och intuitivt gränssnitt. Förbättra ditt beslutsunderlag baserat på analys i realtid.

6. Skalbart

Systemet utvecklas i takt med verksamhetens behov. Du kan starta i liten skala och växa dig stor utan att du behöver byta system. Det gäller även om du samarbetar med andra företag eller expanderar utomlands.

7. Stabilt och säkert

Systemet har en upptid på 99,98%. Katastrofsäkring är inbyggd i IT-miljön och kryptering säkrar er information vilket ger en högre säkerhet för din verksamhet.

8. Enkel arbetsdelning

Det är enkelt att dela arbetsuppgifter mellan medarbetare och t.ex. redovisningsbyrå samt att ge externa parter som t.ex. styrelseledamöter eller revisorer tillgång till systemet.

9. Integration med andra system

Xledger erbjuder ett flertal möjligheter att överföra data från existerande system till Xledger eller omvänt, t.ex. kund- och leverantörsdata, kund- och leverantörstransaktioner, huvudbokstransaktioner, kassatransaktioner, information om anställda, produkter och banktransaktioner etc.

10. Allt i ett system

Du behöver inga sidosystem för tidrapportering, skanning, elektronisk attest, utlägg, rapportgenerering osv. Allt finns i ett system.

Publicerad den av Xledger