Över 6 000 företag har valt Xledger | Xledger Sverige

Över 6 000 företag har valt Xledger

Nedan följer några fördelar du kommer att uppleva om du väljer Xledger som affärssystem.

Alltid översikt och kontroll över verksamheten

Du har omedelbar tillgång till uppdaterad information med visuellt och intuitivt gränssnitt. Du förbättrar dina beslutsunderlag baserat på analys i realtid.

Effektivisera ekonomihanteringen

Ekonomihanteringen blir effektivare med automatiserade arbetsprocesser, t.ex. automatisk bankavstämning, som spar både tid och pengar.

Tillgängligt

Eftersom systemet är molnbaserat är det tillgängligt när som helst och var som helst. Xledger är från början byggt för molnet och kan nås var och när som helst med valfri PC, Mac, platta eller smartphone.

Lägre kostnad än installerade system

Inga lokala installationer, uppgraderingar eller underhåll för dig som kund. Du arbetar alltid i senaste versionen av systemet. Vi tar ansvar för att leverera en funktion, drift och förvaltning av systemet.

Snabbt och förutsägbart införande

En väsentligt kortare införandetid än traditionella ERP-system. Det är enkelt att införa ny funktionalitet – allt är installerat men du betalar endast för det du använder.

Anpassas efter era förutsättningar

Systemet utvecklas i takt med verksamhetens behov. Du kan starta i liten skala och växa dig stor utan att du behöver byta system. Det gäller även om du samarbetar eller expanderar utomlands.

Miljövänligt

Med Xledger ser du till att spara på miljön – du förbrukar både mindre papper och energi.

Stabilt och säkert

Systemet har en upptid på 99,98%. Katastrofsäkring är inbyggd i IT-miljön och kryptering säkrar er information vilket ger en högre säkerhet för ditt affärssystem.

Allt i ett system

Xledger är ett komplett affärssystem som är helt integrerat. Du behöver alltså inga sidosystem för tidrapportering, skanning, digital attest, reseräkning, rapportgenerering o.s.v. Allt finns i ett system.

 

Automatisering sparar tid i affärssystemet

Publicerad den av Xledger