Projektorienterad verksamhet | Xledger Sverige

Projektorienterad verksamhet

Affärssystem för projektbaserad verksamhet

Har du koll på projektens lönsamhet?

Med Xledger har du all information tillgänglig om projektens ekonomiska status.

Företag som arbetar projektbaserat behöver ha en fullständig översikt över lönsamheten i sina olika projekt. Att snabbt och enkelt kunna identifiera de projekt som överskrider budgeterade timmar eller kostnader är enkelt med Xledger.

Med de inbyggda rapporteringsfunktionerna är det snabbt och enkelt att få en fullständig överblick över alla projekt med full kontroll på alla detaljer. Rapportering kan ske på valfri nivå: per projekt, anställd, kund o.s.v. och man kan enkelt ta fram olika nyckeltal direkt på skärmen.

Faktureringsförslag skapas automatiskt och baseras på inrapporterad tid, utlägg som ska vidarefaktureras och de faktureringsplaner som finns inlagda i systemet.

Projektmodulen fungerar bra och är enkelt uppbyggd och projektledarna kan själva sköta en stor del av faktureringsprocessen.

Jörgen Andersson, CFO på Tactel

Läs mer om när Tactel valde Xledger >>

Eftersom Xledger är tillgängligt överallt så kan personal som arbetar utanför kontoret enkelt komma åt Xledger via sin mobil, surfplatta eller dator. Med våra mobila lösningar är det enkelt att tidrapportera och hantera utlägg via mobiltelefonen.

Vi jobbar hemma och är ute och reser en hel del, bland annat till huvudkontoret i Tyskland och det är en fröjd att så snabbt och direkt kunna svara på frågor genom att bara ta fram paddan.

Peter Westerberg, OHB Sweden AB

Läs mer om varför OHB Sweden AB valde Xledger >>