Svenska Jägareförbundet väljer Xledger | Xledger Sverige

Svenska Jägareförbundet

Optimized-IMG_9507 (1)Optimized-IMG_9502

”Xledger är tillgängligt, lätt att förstå och ett väldigt modernt system!”

SJF_liggande_gron

Info

Kontor i: Östermalma Södermaland
Bransch: Ideel förening inom jakt och vildvård
Affärsystem innan Xledger: e-sCala och Baltzar
Användande: Huvudbok, Budget, Koncern, Fakturering, Leverentörsfaktuering och Attestflödet

Vad är resultatet?

Xledger är väldigt smidigt och enkelt att använda och mycket modernare än de uråldriga system vi hade tidigare. Det är lättare att ta del utav siffror och uppföljningar, attestflödet är smidigt likaså Xledger Touch som gör det möjligt för mig att arbeta vart jag än befinner mig.

Vad var utmaningen?

Vi hade tidigare ett väldigt gammalt system som bara ekonomiavdelningen använde. Vi ville ha ett system som hela företaget kunde använda för att ekonomisk uppföljning skulle bli lättare kring projekt, kostnadsställe osv. Vi valde Xledger då det är ett modernt system som ligger i framkant. Det är även ett plus att det är enkelt för alla att förstå och ta del utav informationen.

Vad blev lösningen?

Xledger fungerar jättebra för oss! Det är lättare för alla att ta del utav uppföljningar. Implementeringen gick smidig och bra och inom utsatt tidsram. Tidrapportering blir vårt nästa steg då vi ska implementera Xledger mot AGDA. Något jag gillar är att det alltid är snabba svar från supporten och jag kan säga att jag absolut är en nöjd kund!

 

Ann Zetterberg Littorin, Ekonomichef på Svenska Jägareförbundet