Fördelar med Xledger som affärssystem | Xledger Sverige

Fördelar med att välja Xledger som affärssystem

Fördelar med att välja Xledger som affärssystem

Xledger är ett äkta webbaserat affärssystem som idag sparar tid åt mer än 8 000 företag i olika branscher över hela världen. Vi har en enda kodmassa, en databas och systemet är från grunden utvecklat för webben. Du kan arbeta var du än befinner dig då du kommer åt systemet från valfri enhet och webbläsare.

Du har full överblick på din verksamhet i realtid och tidskrävande processer automatiseras så att ekonomiavdelningen kan fokusera på analyser istället för datainmatning. Du betalar inte för de uppdateringar som görs 4 gånger per år och jobbar alltid i den senaste versionen av systemet. Införandet går snabbt och smidigt och ni betalar endast för det ni faktiskt använder.

Alltid översikt och kontroll över verksamheten

Du har omedelbar tillgång till uppdaterad information med visuellt och intuitivt gränssnitt. Du förbättrar dina beslutsunderlag baserat på analys i realtid.
Läs mer om hur du får koll på din verksamhet >>

Effektivisera ekonomihanteringen

Ekonomihanteringen blir effektivare med automatiserade arbetsprocesser, t.ex. automatisk bankavstämning, som spar både tid och pengar.

Läs mer om automatisering i Xledger >>

 

Tillgängligt

Eftersom systemet är molnbaserat är det tillgängligt när som helst och var som helst. Xledger är från början byggt för molnet och kan nås var och när som helst med valfri PC, Mac, platta eller smartphone.
Läs mer om tillgängligheten i Xledger >>

 

Lägre kostnad än installerade system

Inga lokala installationer, uppgraderingar eller underhåll för dig som kund. Du arbetar alltid i senaste versionen av systemet. Vi tar ansvar för att leverera en funktion, drift och förvaltning av systemet.

Läs mer om varför kostnaden blir lägre med Xledger >>

Snabbt och förutsägbart införande

En väsentligt kortare införandetid än traditionella ERP-system. Det är enkelt att införa ny funktionalitet – allt är installerat men du betalar endast för det du använder.
Läs mer om vårt införande >>

Anpassas efter era förutsättningar

Systemet utvecklas i takt med verksamhetens behov. Du kan starta i liten skala och växa dig stor utan att du behöver byta system. Det gäller även om du samarbetar eller expanderar utomlands.

Läs mer om hur Xledger anpassas efter verksamhetens behov >>

Miljövänligt

Med Xledger ser du till att spara på miljön – du förbrukar både mindre papper och energi.

Läs mer om hur affärssystemet kan vara miljövänligt >>

Stabilt och säkert

Systemet har en upptid på 99,98%. Katastrofsäkring är inbyggd i IT-miljön och kryptering säkrar er information vilket ger en högre säkerhet för ditt affärssystem.
Läs mer om varför affärssystemet är säkrare i molnet >>

 

Allt i ett system

Xledger är ett komplett affärssystem som är helt integrerat. Du behöver alltså inga sidosystem för tidrapportering, skanning, digital attest, reseräkning, rapportgenerering o.s.v. Allt finns i ett system.
Läs mer om funktionerna i Xledger >>