Xledger expanderar i Sverige och utökar säljorganisationen | Xledger Sverige

Xledger expanderar i Sverige och utökar säljorganisationen

XLEDGER AB fortsätter sin expansion i Sverige och förstärker säljorganisationen med Darly Massamba för att möta den ökade efterfrågan på äkta webbaserade affärssystem.

Darly Massamba, Xledger ABDarly arbetade senast som Account Manager på ExOpen Systems AB. Där sålde han lösningar för Business Intelligence med inriktningen rapportering, Performance Management, koncernkonsolidering, budget och prognostisering för medelstora företag. Darly är van vid att jobba med behovsorienterad försäljning och har uppvisat bra resultat under sina år på ExOpen. Innan dess arbetade han som juniorkonsult inom affärsutveckling på Metamatrix AB som verkade mot offentliga sektorn.

– Jag lockades av Xledger eftersom det är ett affärssystem som med sin moderna plattform redan idag är där många av de traditionellt stora leverantörerna säger sig vara på väg, säger Darly Massamba. Efter att ha sett de stora behoven att komplettera de äldre affärssystemen kände jag att det skulle vara spännande att kunna erbjuda kunderna ett modernt affärssystem som inte i samma grad kräver kringsystem. Xledger ger på ett snyggt och smidigt sätt svar på de flesta frågor som många företag behöver komplettera sina traditionella affärssystem med kostsamma BI-system för att få svar på.

– Xledger är ett äkta webbaserat affärssystem, vilket innebär att det är skrivet från grunden för webben, säger Lars Lobelius, Sverigeansvarig för XLEDGER AB. Vi har haft 13 år på oss att vidareutveckla lösningen och bygga upp en nöjd kundbas, varav 5 år i Sverige. Vi märker att insikten ökar om skillnaden i kundfördelar mellan webbaserade affärssystem och traditionella ekonomisystem med webbgränssnitt. Det attraherar säljare till att vilja arbeta för oss.

Publicerad den av Xledger