Xledger expanderar och uttökar säljorganisationen i Sverige | Xledger Sverige

Xledger expanderar och uttökar säljorganisationen i Sverige

hans-asplund-xledger

Xledger AB fortsätter sin expansion i Sverige och förstärker säljorganisationen med Hans Asplund för att möta den ökade efterfrågan på molnbaserade affärssystem.

Hans har stor erfarenhet från försäljning och marknad inom affärssystem. Hans har arbetat bland annat med Microsoft Dynamics, på Acando och EG samt med IFS Applications på IFS. Inriktningen har varit affärssystem och affärskritiska lösningar. Branscher såsom projektintensiva företag, service, energi, Retail och tillverkande företag.

Jag lockades av Xledger som företag där utveckling går snabbt och där man drivs av stor passion att utveckla lösningen. Även eftersom det är ett kraftfullt affärssystem som passar för många intressanta företag som ställer krav även på internationalisering och koncernhantering. Vidare bygger Xledger en modern molnplattform och ligger långt före de flesta andra affärssystem, det ger stor inspiration!

Jag ser verkligen fram emot att för arbeta på Xledger och hoppas på att få träffa massor med spännande företag och personer som vill diskutera framtidens lösningar!

Publicerad den av Xledger