Xledger söker nu en Sales Executive som brinner för att skapa affärsmöjligheter med nya kunder! | Xledger Sverige

Xledger söker nu en Sales Executive som brinner för att skapa affärsmöjligheter med nya kunder!

Xledger Sverige

Xledger är ett äkta webbaserat affärssystem som idag sparar tid åt mer än 6 800 företag i olika branscher över hela världen. Vi har en enda installation, en databas och systemet är från grunden utvecklat för webben. Våra kunder kan arbeta var de än befinner sig då de kommer åt systemet från valfri enhet och webbläsare.

Xledger är ett komplett affärssystem som är helt integrerat. Kunderna behöver inga sidosystem för tidrapportering, skanning, digital attest, reseräkning, analys & rapporter etc.

Xledger släpper 4 releaser per år och alla våra kunder arbetar alltid i den senaste versionen. Införandet går snabbt och smidigt och kunden betalar endast för det de faktiskt nyttjar.

 

I rollen får du möjlighet att arbeta med ett av marknadens mest kompetenta och utvecklade molnbaserade affärssystem för projekt och ekonomistyrning. Genom denna molnbaserade SaaS-lösning säkerställer du att dina kunder får tillgång till avancerad funktionalitet till en optimerad kostnadsstruktur. Det är en kvalificerad säljroll där du arbetar aktivt ut mot en marknad med kunder i storleksordningen 30-500 anställda.

I din roll kommer du att ha en stark fokus på att utveckla nya affärsmöjligheter.

Tillsammans med ett dedikerat konsultteam driver du affärsprocesserna framåt. För att ytterligare hjälpa dig att nå framgång så kommer du att ha ett marknadsstöd.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en driven affärsman/kvinna som vill vara med på en utvecklingsresa i ett framgångsrikt och växande bolag. Vi ser att du har erfarenhet av lösningsförsäljning inom affärssystem och har en förmåga att driva en konsultativ dialog med kunden. Du har skaffat dig minst 3 års relevant säljerfarenhet. De senaste åren har du förmodligen arbetat med liknande affärssystem inom projekt- och ekonomistyrning. Du har uppnått dokumenterat goda försäljningsresultat, där affärsmannaskap och avslutsförmåga utgör en av dina tydliga framgångsfaktorer. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt och du är en lagspelare som tillför positiv energi.

Du erbjuds en spännande roll som säljare, där du får möjlighet att vara en viktig del i företagets framgångar. Du kan räkna med trevliga kollegor och en prestigelös stämning i ett företag som präglas av en stark och positiv framåtanda. Din ambition och dina goda resultat ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med företaget i framtiden . Placeringsort kommer att vara i ljusa och fräscha lokaler i Alvik Strand med bra tillgänglighet för både bil och kollektivtrafik.

Xledger har över 12 års erfarenhet av webbaserade affärssystem. Systemet används idag av ca 6800 företag, i olika branscher och av varierande storlek. Huvudkontoret ligger i Norge och dotterbolag finns i Sverige, UK och USA. Den svenska verksamheten etablerades 2009.

 

Grundläggande anställningsvillkor

Omfattning: Heltid.

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV till Marie Löfgren.

marie.lofgren@xledger.se

0703-33 70 53

 

 

Publicerad den av Xledger