Xledger Touch för mobiler och surfplattor är här! | Xledger Sverige

Xledger Touch för mobiler och surfplattor är här!

Xledger Touch – för en mobil vardag

Den 20:e november släppte vi den första releasen av Xledger Touch som är ett användargränssnitt särskilt anpassat för smartphones och surfplattor. Den ger en snabbare och enklare tillgång till utvalda funktionsområden i Xledger och är skräddarsydd för både mobiltelefoners och surfplattors skärmstorlekar.

Denna första version innehåller funktionalitet för tidredovisning, bland annat med automatisk registrering av tid, översikt över egen tidsförbrukning och klarmarkering av sin egen tidrapport.

Xledger Touch Login ScreenPair Device för ökad säkerhet och smidigare inloggning

Vid första inloggningen kan du registrera enheten i funktionen Pair Device. Med Pair Device kan du koppla dina enheter till Xledger så att inloggning kan ske endast med ett egenvalt lösenord. Om du skulle bli av med din enhet kan du enkelt koppla bort denna i Xledger. Pair Device innebär att du kan ha en fullvärdig tvånivå-säkerhetslösning:

  1. Pinkod i din telefon
  2. Eget lösenord för Xledger Touch

Hur komma igång?

Surfa till touch.xledger.net i webbläsaren på din telefon eller surfplatta och logga på med ditt vanliga användarnamn och lösenord. Ladda ned ikonen till hemskärmen på din mobil eller surfplatta.

Vad kostar det?

Xledger Touch är gratis för Xledger-kunder.

Vem kan använda Xledger Touch?

Alla med en användar-roll i Xledger kan nyttja Xledger Touch.

Xledger Touch kommer att utvecklas kontinuerligt med nya och spännande funktioner. I de närmaste releaserna planeras bland annat tillgång till ekonomisk rapportering, kvittoredovisning, attestförfaranden med mera.

Publicerad den av Xledger